Tanar salvat dupa ce si-a tăiat venele pe un câmp din Popricani

smurd

In cursul zilei de astazi, in jurul orelor 15.50, un tanar in varsta de aproximativ 26 de ani, a apelat numarul unic de urgenta 112 prin care anunta ca este pe camp si prezinta dificultati respiratorii, dupa care nu a mai vorbit, apelul ramanand deschis.

A fost reapelat de mai multe ori de catre operatorii serviciilor de urgenta, dar acesta nu a mai raspuns la telefon.

Cu ajutorul serviciilor de localizare, s-au identificat coordonatele si s-au trimis in misiune de cautare-salvare in satul Popricani, comuna Popricani, urmatoarele echipaje: Motocicleta cu paramedic de la Detasamentul 1, echipaj SAJ tip B2, SMURD-TIM, voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Popricani, Politia Popricani.

Dupa aproximativ 10 minute de la dirijarea echipajelor, la numarul unic de urgenta 112, a apelat concubina barbatului care anunta o situatie conflictuala intre cei doi si amenintarea din partea acestuia cu tentativa de suicid prin spanzurare.

Dupa aproape 1 ora de cautare in zona impadurita in afara satului Popricani, barbatul a fost gasit in stare de inconstienta, cu venesectie la nivelul membrelor superioare, stabil hemodinamic si respirator, fiind preluat de echipajul SMURD-TIM si transportat la UPU Spital Sf. Spiridon Iasi.