Tâlhar prins la puțin timp după ce a atacat un om și i-a luat banii, în toaleta Gării Burdujeni

Un recidivist a fost prins de polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava la puțin timp după ce a tâlhărit un om în toaleta Gării Burdujeni. Autorul a acționat rapid și brutal, profitând și de starea de ebrietate a victimei.

Fapta a fost comisă duminică, în jurul orei 13.30, așadar în plină zi.

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Pașcani, a intrat în toaleta publică aflată în laterala gării. În clădirea cu mai multe încăperi, bărbatul a fost lovit în cap, din spate. Autorul l-a urmărit probabil pe bărbat și a observat că are o sumă importantă asupra sa.

Tâlharul i-a sustras victimei suma de 650 de lei și a fugit. Alarma a fost dată imediat, iar echipajul de serviciu de la Poliția Transporturi Suceava, aflat în zonă, a reușit să îl prindă pe autor în zona stației de taxiuri din apropierea gării.

Dumitru Șerban, în vârstă de 34 de ani, din Gulia – Dolhasca, a fost reținut, iar asupra acestuia a fost găsită și întreaga sumă de bani furată prin violență.

Autorul a fost audiat, pus sub acuzare pentru infracțiunea de tâlhărie, iar duminică după-amiază pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a formulat propunere de arestare a inculpatului.   

Judecătoria a admis propunerea, iar pe numele inculpatului a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Dumitru Șerban poate contesta măsura la Tribunal și a cerut prin avocat aplicarea unei măsuri mai blânde, respectiv control judiciar sau arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *