Sylvester Stallone și Arnold Schwarzenegger au și o altă pasiune în comun (P)

arnold

Stallone ​​îl acuză pe Schwarzenegger că îi imită gusturile în materie de ceasuri. Sylvester Stallone este unul dintre cele mai faimoase staruri de filme de acțiune din toate timpurile. De la Rocky la Rambo și până la Barney Ross în „The Expendables”, Stallone a intrat definitiv în istoria cinematografiei, creând eroi pe care fanii filmelor de acțiune nu-i vor uita niciodată.

Pe lângă cariera sa de succes, Stallone este, de asemenea, un colecționar desăvârșit de ceasuri, fiind fotografiat purtând ceasuri de la mărci de top precum Carl F. Bucherer, IWC Schaff și Rolex; cel mai de preț obiect din colecția sa este modelul Richard Mille, care îi poartă semnătura, RM 25-01, un ceas de lux potrivit pentru statutul său de legendă a filmelor de acțiune.

Însă, marca pe care o iubește mai mult decât oricare alta este Panerai. Povestea spune că, în timp ce se afla în Italia pentru filmarea filmului Daylight, în 1996, a intrat întâmplător într-un magazin Panerai și s-a îndrăgostit imediat de ceasurile lor mari și masculine.

Restul, după cum se spune, este istorie, iar Stallone a cumpărat zeci de ceasuri de la acest brand de-a lungul anilor. Pentru Stallone, ceasurile Panerai sunt combinația perfectă între formă și funcționalitate – suficient de dure pentru a rezista la orice scenă de acțiune, dar în același timp și foarte elegante pentru a fi purtate pe covorul roșu.

Înaintea licitației de ceasuri „Racing Pulse” – organizată de renumita casă de licitații Phillips pe 12 decembrie, la New York – Stallone a stat de vorbă cu reprezentanții Panerai despre modelul Panerai Luminor (ref. 5218-201/A).

Într-un scurt videoclip devenit rapid viral, se observă cum Stallone este ironic față de colegul său, Arnold Schwarzenegger, pe care îl acuză că îi imită gusturile în materie de ceasuri. Cu toate acestea, este clar că Stallone are un mare respect pentru colegul său, numindu-l „un mare actor” și „o persoană uimitoare”.

Cele două legende de la Hollywood sunt prieteni de mulți ani și este clar că admirația lor reciprocă este încă puternică. De-a lungul timpului, cei doi actori s-au reunit în The Expandables 2, film lansat in 2012, în urma succesului incredibil obținut de The Expendables 1 (2010) și urmat de The Expendables 3 în 2014.

Pornind de la succesul francizei, în perioada 2012-2014, Ubisoft a lansat două jocuri video cu același nume, iar povestea nu s-a oprit aici. Acum au apărut deja detalii despre The Expendables 4, iar în 2020 personajele principale au pătruns și în lumea jocurilor de cazino – compania Stakelogic a lansat Expendables Megaways, unul din cele mai apreciate sloturi online din ultimii ani datorită prezenței eroilor pe grila de joc, dar și pentru funcțiile și efectele speciale „explozive”.

Astfel, deși cei doi au avut o rivalitate intensă în anii ’80, când erau cele mai mari două vedete de filme de acțiune din lume, Stallone și Schwarzenegger sunt acum prieteni foarte buni.

Unul dintre motivele legăturii lor de prietenie este faptul că Stallone i-a dăruit lui Schwarzenegger primul său ceas Panerai. Modelul prototip placat cu aur a fost produs înainte ca firma să fie cumpărată de Vendôme Group, ceea ce îl face o piesă cu adevărat unică.

Este clar că gestul lui Stallone a însemnat foarte mult pentru Schwarzenegger, care a rămas de atunci un fan loial al mărcii. Pe lângă gustul lor comun pentru ceasurile de lux, Stallone și Schwarzenegger împărtășesc și o pasiune pentru fitness și culturism. De fapt, amândoi a fost culturiști profesioniști înainte de a face trecerea la actorie, iar prietenia lor este încă puternică și în prezent.