„Suveranul” Gerula s-a prezentat la Spitalul din Piatra Neamţ: „Sunt o fiinţă vie, n-am nici CNP”

image-2020-05-17-24002114-41-spitalul-din-piatra-neamt

Un barbat care se autointituleaza „Suveranul Gerula” s-a prezentat saptamâna trecuta la UPU Piatra Neamt, pentru a i se acorda îngrijiri medicale în urma unei autoaccidentari la mâna. Dupa ce i s-a cerut un document care sa îi ateste identitatea, acesta a explicat pe un ton ridicat ca el nu detine buletin pentru ca este o fiinta vie si nu are CNP, pentru ca el nu este un numar. Barbatul a refuzat sa comunice si data sa de nastere, sustinând ca fiintele vii nu au asa ceva.

Barbatul din Neamt se considera „suveran”

Cei care se considera „suverani” nu recunosc statul ca forma de organizare, refuza sa plateasca orice fel de impozite si îsi fac singuri ceea ce ei numesc documente de identitate, adica niste cartoane cu propria lor grafica, pe care scriu un nume însotit obligatoriu de cuvântul „suveran”. La fel procedeaza si cu masinile pe care le detin, pentru care îsi fac propriile lor placute de înmatriculare. Ei refuza sa-si înmatriculeze masinile conform legii.

„Suveranul Gerula” cere îngrijiri medicale Serviciului de Urgente, care este finantat din bani publici

Suveranul Gerula are 52 de ani, este din comuna Tazlau, jud. Neamt si îsi mai spune si ”Suveranul Viorel”. Acesta a refuzat sa vorbeasca cu reporterul tvmneamt.ro, însa, din spusele cunoscutilor, barbatul se considera „suveran” împreuna cu toata familia lui, sotia si o fiica de 18 ani. El are si o masina cu placute de înmatriculare inscriptionate cu „Suveranul Gerula”, cu care circula pe drumuri publice, dar spune ca nu a pus el statul sa faca drumurile pe care circula cu autoturismul.

Desi refuza sa plateasca orice fel de taxa si impozit, suveranul din Tazlau a avut pretentii la îngrijiri medicale la UPU Piatra Neamt. Serviciul de urgente este gratuit si disponibil pentru oricine, dar este finantat tot din bani publici, adica din banii platitorilor de taxe si impozite.