Sute de elevi ieseni premiati in Gala Excelentei in Educatie

Daniel Hanganu a fost desemnat elevului anului la Gala Excelentei in Educatie. Acesta a obtinut anul trecut medalia de aur la Olimpiada Internationala de Geografie. Alaturi de el, sute de elevi de gimnaziu si de liceu au fost premiati in cadrul evenimentului organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi.

Daniel Hanganu, elev la Colegiul Național Iași a fost desemnat „Elevul Anului” la Gala Excelenței în Educație. Daniel a obtinut anul trecut medalia de aur la Olimpiada Internationala de Georgrafie care a avut loc in Indonezia.

 Daniel Hanganu, Elevul Anului:

„Acest premiu reprezinta suma muncii mele depusa atat la liceu, cat si la gimnaziu. Vreau sa ii multumesc doamnei profesoare, parintilor si tuturor celor care m-au ajutat sa obtin acest premiu”.

La acelasi concurs, Tudor Sebastian Olariu de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, a obtinut medalia de argint.

Sute de elevi ieseni premiati in Gala Excelentei in Educatie

Luciana Antoci, Inspector Gen. ISJ Iasi

„Echipa competitionala a anului scolar a asezat, din nou, Iasul la nivelul de performanta nationala si internationala, datorita elevilor inzestrati nativ cu un potential extraordinar pe care profesorii lor, daruiti pedagogic, l-au identificat si l-au transformat din portofoliu de inzesstrare, intr-un portofoliu de rezultate”.

La festivitatea de astazi sunt premiați cei 242 de elevi care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele naționale și internaționale și cei 198 de profesori care i-au îndrumat, împreună cu directorii celor 35 de școli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *