Suspect de crime in serie ridicat de politisti in Caracal

gheorghe dinca

O fata de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt a disparut miercuri dimineata dupa ce a luat o masina de ocazie. Parintii acesteia au anuntat politia dupa ce nu au mai reusit sa tina legatura cu ea. Alexandra Macesanu a reusit joi sa sune la 112 si a anuntat ca este sechestrata de un individ. Fata a descris casa si curtea, mentionand ca este tinuta intr-un service auto. STS a localizat apelul dar le-a indicat politistilor patru locatii.

S-a pierdut mult timp cu percheziţiile. Iniţial a primit o arie de unde s-ar fi afectuat acel apel. Apoi am primit acele trei locaţii, au fost necesare mandate de percheziţie. S-a pierdut timp cu efectuarea acelor trei percheziţii în urma cărora nu s-a găsit nimic(…). Aşteptăm rezultatele de la medicină legală”, a declarat purtatorul de cuvant al IGPR.

De abia in aceasta dimineata, politistii au descins intr-o casa din Caracal, care apartine unui mecanic auto, ce efectua si curse de ocazie.

Oamenii legii au descoperit fragmente de oase umane, saci cu carne in frigider si resturi de haine si bijuterii care se presune ca ar fi a Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, o alta fata, in varsta de 18 ani disparuta in luna aprilie, dupa ce s-ar fi urcat intr-o masina de ocazie.

Anchetatorii presupun ca suspectul, Gheorghe Dinca ar fi autorul altor doua crime si analizeaza cazurile de disparitie din ultima perioada. Barbatul, in varsta de 65 ani este casatorit si are patru copii, toti stabiliti in Italia. In zona, suspectul este cunoscut ca un tip linistit si respectuos.

Oamenii legii banuiesc ca suspectul le-ar fi rapit, ucis si apoi dizolvat in acid pe victime. Suspectul este audiat la aceasta ora iar politistii cerceteaza casa si curtea barbatului pentru a descoperi si alte indicii.