Surprizele de Valentine`s Day, prin comenzi online

Iesenii se adapteaza pandemiei iar numarul comenzilor online este in crestere. Pentru ca se apropie Valentine’s Day, florarii din Iasi sustin ca au inceput sa primeasca solicitari online pentru data de 14 februarie.

Pandemia nu ii face pe ieseni sa uite de luna iubirii. Acestia au inceput sa dea comenzi online la aranjamentele florale, pentru a-si suprinde persoanele dragi. Barbatii aleg si varianta clasica si tatoneaza florariile din oras.

Oana Ursache, administrator florarie

”Este luna iubirii, luna februarie unde sarbatorim Sfantul Valentin  si Dragobetele. Da este normal au crescut vanzarile in perioada aceasta, au crescut comenzile de fapt deocamdata, asteptam sa vedem e va fi pe 14.

Sunt persoane care comanda atat online, in spcial cei care nu sunt din oras, cat si cei care prefera sa vina fizic la florarie sa isi aleaga florile pe care le doresc, cum doresc ei. Avem varianta de aranjamente cu licheni, tablouri cu licheni, cu flori uscate, unde lumea vrea sa vina, sa dea comanda, sa il personalizeze intr-un anumit fel pentru persoana iubita.

Comercianții spun că pandemia a afectat vânzările, dar în următoarea perioadă se așteaptă la o creștere cu 30 până la 50 la sută a numărului de comenzi, față de o perioadă obișnuită.

Oana Ursache, administrator florarie

”Da, clar a afectat aceasta pandemie vanzarile in materie de flori, a afectat atat pe partea de evenimente cat si pe partea de florarie, dar speram ca incet incet lucrurile se vor redresa si vom reveni la un anumit normal. Am persoane care prefera varianta online, am persoane care prefera sa vina fizic, dar trebuie sa recunosc, in ultimul an vanzarile online au crescut fata de cum erau in anii trecuti. Acum chiar sunt mult mai multe comenzi online.”

Cand vine vorba de o surpriză frumoasă și un cadou special pentru persoana iubită, barbații nu țin cont de prețuri. Cerințele clienților tin cont de preferintele femeilor.

Oana Ursache, administrator florarie

”Barbatii in materie de flori, care isi cunosc foarte bine persoana iubita, ei bine vin setati si au de exemplu, daca stie ca persoanei iubite ii plac trandafirii galbeni, vine setat pe varianta trandafiri galbeni, daca nu, mare majoritate merg pe rosu. Trandafirul rosu sau trandafirii criogenati merg la fel foarte bine si prefera barbatii varianta aceasta. Sunt persoane care se uita la pret, dar totdata am si persoane care pur si simplu imi spun, vreau sa fie frumos, vreau sa fie deosebit si atunci săun clar, nu am un buget, fa-mi ceva pe placul meu si pe placul persoanei caruia vreau sa-l daruiesc.”

Ieșenii scot din buzunare și până la 500 de lei pentru un buchet de flori.

 Oana Ursache, administrator florarie

”Preturile pentru Valentine’s Day, la fel variaza,in functie de persoana. Sunt persoane care merg pe o varianta simbolica, un trandafir sunt persoane care merg pe buchetele la undeva un 30 de lei si persoane care vor acele inimi foarte grozave, frumoase, la care creste pretul automat, undeva ca medie de la un 30 – 50 de lei incepe, un buchetel, un aranjament mai dragut asa pentru Valentine`s Day.

Pentru a ține pasul cu vremurile, florarii s-au adaptat și pregătesc cele mai frumoase buchete cu flori pentru Valentine’s Day. La o florărie din zona Podu Roș, cei care vor o surpriză personalizată și diferită de clasicul buchet de flori, pot opta să comande cadouri în care pot pune și șampanii sau chiar parfumuri. 

Pentru cei care prefera un cadou mai special, pot opta pentru o surpriza personalizata cu trandafiri criogenati, sampanii, parfumuri si chiar ursuleti din trandafiri. Un astfel de aranjament cu flori naturale incepe de la 100 de lei si poate ajunge si pana la 4000-5000 de lei, in functie de preferintele clientului.

În această perioadă, mulți dintre florari și-au actualizat paginile de internet pentru a promova mai bine produsele, dar și pentru a prelua comenzile de la clienți.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!