Surprize pentru locuitorii comunei Movileni

WhatsApp Image 2022-08-30 at 14.48.57

Reprezentanții primăriei Movileni fac ultimele pregătiri pentru zilele comunei. Teatru pentru copii, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie sunt numai unele dintre activitățile pregătite de organizatori.

Serbările comunei Movileni au ajuns la ediția cu numărul 21, iar reprezentanții primăriei sunt în toi cu pregătirile. Artiști cunoscuți se află pe lista invitaților, iar primarul comunei spune că a pregătit și câteva surprize inedite pentru săteni.

„În data de 3 și 4 septembrie, organizăm ca în fiecare an ziua comunei Movileni. Din păcate, în ultimii doi ani de zile nu s-au putut desfășura aceste activități datorită pandemiei. Putem spune că ne-am organizat și ne organizăm, ca în 3 și 4 septembrie să facem un program care să fie pe placul tuturor locuitorilor comunei Movileni”, a spus Dan Hodoroabă, primar comuna Movileni.

 Pe lângă artiștii care se afla deja pe afiș, primarul a mai promis câteva surprize.

Noi sperăm să fie poate un pic mai frumos, față de alți ani de aceea ne străduim și muncim încă de pe acum pentru a-i surprinde pe oameni cu surprize pe care nu le pot derula astăzi. Vreau să rămână o surpriză”, a mai spus Dan Hodoroabă, primar comuna Movileni.

Activitățile se vor desfășura duminică, începând cu ora 14, iar ziua comunei se va încheia cu un foc de artificii.