Surpriza pentru 100 copii din centrele de plasament din Iasi

WhatsApp Image 2022-12-30 at 17.27.12

100 de copii care traiesc in centrele de plasament din Iasi au primit o supriza din partea unei asociatii. Cei mici au mers pentru prima data la un restaurant, au cantat, au dansat si s-au bucurat de cele mai frumoase momente impreuna.

Anul 2022 a fost unul plin de momente fericite pentru cei din Asociatia Grupul „Zambetul Nostru”. Mai multi copii de la centrele de plasament din Iasi au mers la prima lor petrecere. Vorbim despre tineri care au fost abandonati de parinti sau care au fost luati din familii pentru ca erau abuzati fizic si psihic.

Ciprian Mihalcea, director Asociatia Grupul Zambetul Nostru: „Suntem la final de an si Asociatia Grupul Zambetul Nostru din nou realizam aceeasi activitate ca anul trecut. Am reusit cu ajutorul donatorilor sa aducem astazi zambetul pe buze a unui grup de 100 de copii proveniti din centre de plasament. Le-am oferit momente de neuitat si vom sarbatori cateva ore frumoase”.

Cei mici s-au putut bucura de momente speciale.

Lacramioara Ganea, asistent social: „Suntem extrem de emotionati cu totii ca participam aici. Copiii nostri sunt emotioati si simt vibratia din sufletele lor cu ceea ce se intampla. Suntem parteneri si prieteni cu Asociatia Grupul Zambetul Nostru. Avem o colaborare foarte buna”.

Petrecerea s-a incheiat cu traditionalul „Multi ani traiasca!”