Supravieţuire miraculoasă a unui bătrân din Alba. S-a răsturnat cu maşina într-o răpâ uriaşă şi a stat captiv între fiare 35 de ore până să fie salvat

A plecat de acasă să-şi viziteze nişte prieteni, dar era pe cale să sfârşească între fiarele propriei maşini. Este povestea unui bărbat de 70 de ani din judeţul Alba, care a supravieţuit miraculos, după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă de aproape 50 de metri adâncime. Mai mult, şoferul a stat captiv în vehicul aproape 35 de ore, până cât când poliţiştii l-au găsit. Din fericire, bărbatul a scăpat cu doar câteva zgârieturi.

Bărbatul de 70 de ani plecase de acasă pentru a-şi vizita nişte amici din Alba Iulia. Pe drum însă, undeva prin localitatea Răhău destinul avea altceva pregătit pentru el. La un moment dat a pierdut brusc controlul maşinii şi s-a prăbuşit într-o prăpastie. Şoferul a rămas captiv între fiarele autoturismului, iar telefonul său a ajuns pe bancheta din spate. A fost clipa în care bărbatul şi-a pierdut orice speranţă.  A petrecut aproape 35 de ore în maşină, timp în care familia sa îl căuta disperată. 

Zeci de ore l-au căutat echipajele de salvare pe bărbatul de 70 de ani, care a scăpat ca prin minune cu doar câteva zgârieturi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *