Suporterii iau atitudine

suporteri 1

Microbistii ieseni nu au ramas indiferenti la declaratiile neinspirate oferite de Horia Sabo in ultimele zile. Acestia cer ca omul de afaceri sa-si ceara scuze tuturor microbistilor ieseni.

Catalin Anechitoaiei – suporter Poli Iasi: „Nu se poate ca un angajat al clubului iesean sa vina si sa declare ca tot suporterul iesean, locuitorul acestui oras poate fi retardat daca se intereseaza de situatia clubului. Nu mi se pare normal cand tu, investitor, salvator al sportului iesean ai venit la club si primul lucru ti-ai facut un salariu”.

 Suporterii cer si o intalnire cu actuala conducere a clubului.

Cristian Olar – suporter FC Poli Iasi:Asteptam o intalnire cu conducerea noua a clubului pentru ca avem un dialog permanent cu oamenii din vechea conducere, ei au fost foarte deschisi si transparenti cu tot ce se intampla la club. Pe de alta parte conducerea noua nu vorbeste cu noi, probabil ca in viziunea lor suntem huligani, retardati sau muritori de foame ccu s-a adresat domnul Horia Sabo si vom analiza zilele urmatoare ce vom face daca ei vor veni sa aiba o discutie cu noi”.    

Este soliccitat si sprijinul primarului Mihai Chirica. Acesta ar trebui sa medieze o discutie pentru viitorul clubului.