Suport IT gratuit pentru firmele care s-au reprofilat pentru a lupta împotriva Covid-19

online

„Companiile românești se unesc în lupta împotriva Covid-19 pentru a identifica soluțiile de care toți avem nevoie pentru a depăși criza medicală, economică și socială prin care trecem”.

Compania “Magnetic IT” oferă gratuit servicii IT societăților românești din prima linie de luptă împotriva Covid-19, care și-au schimbat activitatea pentru a produce în această perioadă de criză dezinfectanți, izolete, măști, echipamente medicale.

Sprijinul va consta în suport pentru tot ceea ce înseamnă infrastructura lor IT: servere, echipamente de rețea, stații de lucru, securitate.La această ințitiativă se alăturăși Binbox, unul dintre jucătorii importanti din piața de cloud din România, care pune la dispoziția acestor companii și servere virtuale.Acesteapermit stocarea,într-un cloud privat, de aplicații, email-uri sau alte date, cu respectarea celor mai stricte reguli privind suveranitatea datelor.

Pentru a beneficia de oferta Magnetic IT Services în mod gratuit în perioada de criză este suficient ca respectivele companii sa ia legătura cu unul dintre reprezentanții societății la adresa de email sustinemromania@magnetic-it.com sau numărul de telefon 031.005.19.39.