Supererou pentru fiicele sale!

WhatsApp Image 2022-01-13 at 16.31.32

Un tată din Iași este supererou pentru fiicele lui pe care le crește singur. Lucrează ca agent de paza, iar fetele îl răsplătesc cu merite deosebite la învățătură. Duce o luptă zilnică cu sărăcia. Cumpără lemne pentru foc, dar consumul este mare pentru că geamurile sunt sparte și intră frig peste tot. În ciuda lipsurilor, acesta spune că nu ar renunța la fiicele lui pentru nimic în lume.

Gabriela și Elena Buhuș au fost părăsite de mama lor în urmă cu ceva timp, dar nu înainte de a fi chinuite și bătute de către cea care le-a dat viață. Acum, locuiesc doar cu tatăl lor în locuința dărăpănată situată în Miroslava, județul Iași.

Reporter: „Tata cum se comporta cu voi?”

„Foarte bine. Ne iubește, face orice pentru noi”, spune Elena Buhuș, în vârstă de 10 ani.

Reporter: „Tu îl iubești pe el?”

Elena:„ Foarte mult”

Mama are probleme psihice, iar fetele au fost bătute de către aceasta.

„Arunca pastilele pe foc, mă certa des, mă strângea de gât. Eu am vrut să-i spun «Mama, când este gata cina?» Ea s-a supărat după ce a vorbit cu tata”, zice fetița.

Reporter: „Pe mama ta o iubești?”

Elena: „Da, dar ea nu mai vine acasă. S-a dus să caute tratamentele”

Tatăl se bucură că fetele au ramas cu el și îi fac zilele mai frumoase. Pentru a le întreține lucrează ca agent de paza, iar toți banii pe care îi căștigă îi pune în casă.

„Eu în sufletul meu zic că mă descurc bine, dar mă descurc rău. Nu trebuie să le zic la fetițe durerea pe care o am în suflet. Eu mi-am luat angajament sa le cresc”, spune tatăl.

Deși sunt mici, văd efortul pe care îl face tatăl pentru a le crește. Acum își doresc să fie reparate geamurile pentru ca frigul să nu mai pătrundă în locuință, iar părintele să caute bani pentru mai multe lemne de foc.