Supercupa României la futsal va fi arbitrată în premieră de un ieșean!

Una dintre cele mai moderne Săli Polivalente din țară, „Sepsi Arena”, va găzdui astăzi Supercupa României la fotbal în sală. Meciul dintre CS United Galați, câștigătoarea campionatului și CSM Deva, câștigătoarea Cupei României din sezonul recent încheiat va fi arbitrat de ieșeanul Vlad Ciobanu, ajutat de Liviu Chița (Pitești) și Liviu Dîrjan (Brașov). Partida va fi supervizată de Gabriel Gherman (București) și Florea Frusin (București).

Pentru arbitrul internațional Vlad Ciobanu este prima delegare din carieră la Supercupa României. Jocul va începe la ora 19.00 și va fi transmis în direct pe Digisport 3 și canalul de youtube FRF.tv.

CS United Galați – CSM Deva deschide sezonul 2023-2024 în futsalul românesc, în weekend urmând să se dispute meciurile primei etape din Liga 1 Futsal Fortuna.

În aceste zile, celălalt arbitru internațional ieșean Bogdan Hanceariuc a fost delegat de UEFA la runda preliminară a Ligii Campionilor la futsal, programată în perioada 23-26 august.

Bogdan Hanceariuc se va afla la Lubawa, în Polonia, unde se dispută partidele din grupa D, în care se regăsesc următoarele echipe: KSC Lubawa (Polonia), FC Priștina (Kosovo), Utleira Idrettslag (Norvegia) și Ísbjörninn (Islanda). Câștigătoarea grupei se califică în etapa principală a competiției.

Recent, Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc au promovat în categoriile Elite și First, fiind la acest moment cei mai bine cotați arbitri de futsal ai României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *