Suparat ca a castigat bani mai putini, un barbat a dat foc unor bunuri ale angajatorului din Ciortesti

Incendiu_magazin_noaptea

Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce a incercat sa se razbune pe angajatorul sau din Ciortesti. Pe data de 4 decembrie, în jurul orelor 22:00, inculpatul M.R. fiind sub influenţa băuturilor alcoolice  şi pe motiv că nu a fost remunerat corespunzător pentru munca prestată  persoanei vătămate C.M.,  s-a deplasat  la locuinta acesteia situată în satul și comuna Ciortesti,  cu intentia de a incendia bunuri.

Ajuns la imobilul in cauza, inculpatul a pătruns în curte si a încercat să incendieze un depozit de furaje si un adăpost pentru animale, aruncând în directia bunurilor cu mai multe beţe de chibrit, nereusind aprinderea materialului furajer (lucerna uscata). In continuarea actiunilor sale, inculpatul M. R. s-a deplasat în apropiere, unde se aflau trei euro-containere de selectare a deșeurilor, de unde a ridicat o bucata de plastic, pe care a folosit-o la aprinderea si propagarea incendiului.

Dupa această  actiune, M.R. a privit aproximativ doua minute propagarea incendiului, ulterior deplâsându-se către domiciliul sau, unde a rămas până în dimineata zilei de 05.12.2021. În incendiu a ars o anexă gospodărească şi un stog  de fân,  valoarea acestora fiind de aproximativ 10.000 lei.

Judecatoria Raducaneni a dispus arestarea preventiva pentru 30 zile a barbatului.