Sunt sperante ca aparatorii ucrainieni ai Insulei Serpilor sa fie in viata

insula serpilor

Există speranțe ca toți apărătorii ucraineni ai Insulei Snake ar putea fi în viață. Potrivit Ukrinform, Serviciul de Grăniceri de Stat din Ucraina a raportat acest lucru pe Facebook.

SBGS, Forțele Armate ucrainene, precum și întreaga Ucraine, au primit speranța că toți apărătorii Insulei Serpilor sunt în viață. Presa rusă a raportat că militarii ucraineni care au rămas pe insulă au fost duși la Sevastopol, ocupat temporar de Rusia. Informațiile preliminare conform cărora polițiștii de frontieră ar putea fi uciși au venit înainte ca legatura cu apărătorii să se piardă”, se arată în comunicat.

SBGS a subliniat că propagandiștii ruși știu să producă informații false și să le folosească, menționând că apărătorii ucraineni s-au predat.

Pentru a afla despre soarta apărătorilor ucraineni, s-a lucrat în toate direcțiile posibile. În prezent, după ce au primit informații despre locul probabil al acestora, SBGS și Forțele Armate ale Ucrainei lucrează la identificarea soldaților ucraineni cu ajutorul informațiilor din rețele deschise.

„Grănicerii și luptătorii Forțelor Armate ale Ucrainei au avut curaj. Sperăm din suflet că băieții se vor întoarce acasă cât mai curând și că informațiile primite în momentul atacului nu vor fi confirmate”, a declarat Serviciul de Grăniceri de Stat.

Va reamintim, ucrainienii au fost somati sa se predea iar acestia au ripostat injurandu-i pe rusi. Discutia a aparut in spatiul public.