Sucevenii rasufla usurati. Se deschide Mc Donald’s in Botosani

La sfârșitul acestui an botoșănenii ar putea avea un restaurant  McDonald’s, acesta fiind situat la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași.

Acesta lucru a fost confirmat de primarul Cosmin Andrei, la primărie fiind înregistrată o cerere de emitere a certificatului de urbanism.

Urmează emiterea acestui certificat și în urma informațiilor pe care le am, se dorește ca această investiție să fie finalizată până la sfârșitul anului. De altfel, ritmul pentru acești investitori este destul de alert, ați văzut cum s-au construit supermarketurile de la marginea orașului. Acolo este o investiție complementară pe Calea Națională care nu privește doar acest restaurant ci și un punct de vânzare al electrocasnicelor, acolo va fi și un centru comercial, în continuarea celui deja existent.” a încheiat edilul.

Primul restaurant McDonald’s a fost deschis în România pe 16 iunie 1995, pavând drumul uneia dintre cele mai de succes francize din piaţă.

Suparati ca botosanenii aglomereaza orasul pentru a veni la Mc Donald’s, sucevenii au cerut reprezentantilor companiei sa deschida un restaurant si in judetul vecin pentru reducerea cozilor de autoturisme care asteapta de regula la Drive Thru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *