Sucevean depistat în PTF Siret cu un transport de substanțe toxice. Acesta avea 48 recipiente din plastic cu substanțe toxice

Un sucevean este cercetat după ce la intrarea în ţară, prin PTF Siret, în maşina acestuia au fost descoperite 48 recipiente din plastic cu substanțe toxice.

Potrivit STPF Suceava, marți, în jurul orei 11.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în România, un cetățean român, cu domiciuliul pe raza județului Suceava. Bărbatul în vârstă de 49 de ani, conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

Acționând în baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, în urma controlului au fost descoperite în portbagaj 48 recipiente din plastic cu substanțe toxice, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă calificată și transportul și tranzitul de substanțe și preparate periculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *