Suceava | USV acorda subventii pentru cazare individuala a studentilor

usv-e1559803661896

Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava a anuntat ca pe langa posibilitatea cazarii in caminele universitatii, incepand cu noul an universitar vine in sprijinul studentilor care se vor caza pe cont propriu, prin oferirea unei subventii de cazare.

Subventiile vor fi acordate studentilor de la forma de invatamant cu frecventa, care studiaza pe locurile bugetate si care locuiesc in alte spatii decat caminele universitatii. Subventia individuala de sprijin pentru cazare, in vederea acoperirii partiale a cheltuielilor de cazare in acest an este de 1400 de lei/an.

Studentii nu trebuie sa aiba domiciliul sau resedinta in localitatea in care se afla universitatea, sa provina din familii cu venituri brute lunare pe membru de familie care nu depasesc salariul minim brut pe economie, sa aiba varsta de pana la 29 ani si sa nu fie cazati in caminele studentesti. Subventia nu va fi acorda pe perioadele de vacanta. Solicitarile pentru ajutorul de cazare se depun la secretariatele facultatilor unde studiaza.