Suceava | Un șofer si-a pierdut viata în zona Zidului Morții după ce a lovit un cap tractor

În această seară, in jurul orei 21:00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la producerea unui accidnet rurier, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Suceava.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii rutieri s-a constatat faptul că pe centura ocolitoare a Sucevei, zona Zidul Mortii – Patrauti, un bărbat de 33 de ani din com. Udesti, jud Suceava în timp ce se afla la volanul unui autoturism și se deplasa dinspre Dărmănești spre Scheia a pătruns pe sensul opus de mers (viteză excesivă) și a intrat în impact frontal cu un cap tractor (fără semiremorca) cu nr. de înmatricularea de Ungaria condus de un bărbat de 47 ani din Darabani, jud Botoșani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorul auto de 33 ani și rănirea ușoară a conducătorului auto cap tractor.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *