Suceava | Un barbat din Saru Dornei a fost retinut dupa ce si-a lovit mama

Pe fondul consumului de alcool, barbatul si-a amenintat si lovit propria mama

Ieri, in jurul orei ora 11:00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin plângere de către o femeie din comuna Șaru Dornei, jud. Suceava, cu privire la faptul că la data de 27 ianuarie, fiul său a amenințat-o cu acte de violență și ulterior a lovit-o.

Cu ocazia efectuării verificărilor, s-a stabilit că femeia locuiește împreună cu fiul său într-un imobil situat pe raza comunei Șaru Dornei. La data de 27 ianuarie, în jurul orelor 13:00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a provocat scandal la domiciliul comun, a amenințat-o pe mama sa, după care a lovit-o.

În cauză, a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care s-a dispus emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva fiului agresor. Totodată, femeia a depus plângere prealabilă pentru comiterea infracțiunilor de ,,Violența în familie” și „Amenințare” fiind întocmit dosarul de cercetare penală.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea față de fiul agresor pentru durată de 24 de ore, acesta fiind introdus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *