Suceava | Un barbat a amplasat un cort pe strada si a dat drumul la petrecere

Petrecere de zile mari, marcă garantată The Secret

Aseara, in jurul orei 21.30 în timpul executării serviciului de patrulare pe raza comunei Şcheia, polițiștii SPR 2 Șcheia s-au sesizat cu privire la desfăşurarea unei petreceri într-o locație situată pe str. Cascadei din loc. Şcheia.

La faţa locului s-au deplasat 3 echipaje de poliție ale SPR 9 Şcheia, fiind sprijinite de către un echipaj al Poliţiei Locale Scheia, un echipaj B.O.P. Suceava, un echipaj al poliţiei Locale Suceava şi un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, constatându-se că un localnic de 31 ani, a amplasat pe strada Cascadei din loc. Şcheia, un cort unde era organizată o cumătrie la care participau circa 30 de persoane fără a respecta normele de prevenire a răspândirii Covid 19.

Organizatorului petrecerii i s-a solicitat să oprească petrecerea şi să invite persoanele participante să părăsească locaţia, acestea conformându-se solicitărilor lucrătorilor de poliţie, după care numitul bărbatul de 31 de ani a fost sancţionat contraventional conform Lg. 55/2020 cu amendă în valoare de 2000 lei.