Suceava | Un bărbat a agresat doi polițiști și nu va sta la închisoare nici măcar o zi

Un individ care a agresat doi polițiști nu va sta la pușcărie nici măcar o zi. Magistrații de la Curtea de Apel Suceava au menținut soluția colegilor de la Judecătoria Fălticeni într-un dosar care s-a finalizat extrem de rapid.

Bărbatul a fost găsit vinovat pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj” și „distrugere” și a primit o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Soluția inițială i-a revoltat pe sindicaliștii din Poliția Suceava, iar menținerea acestei decizii probabil că va turna și mai mult gaz pe foc peste nemulțumirile acestora.

Agresiunea a avut loc pe 14 februarie 2021, în jurul orei 17.30, la Dolhasca. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au detaliat cum s-a petrecut dubla agresiune: ”În timp ce se afla pe o stradă din mediul urban, în apropierea locuinţei sale, a exercitat acte de violenţă fizică faţă de doi agenţi de poliţie care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, lovindu-l pe unul dintre aceştia cu o bâtă de lemn la nivelul toracelui, în partea stângă, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 3-5 zile îngrijiri medicale, iar pe celălalt cu pumnul la nivelul feţei, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 4-6 zile îngrijiri medicale. â

În acelaşi context, folosind o bâtă din lemn, a lovit autospeciala de poliţie, folosită la intervenţie de către cei doi agenţi de poliţie, la nivelul geamului portierei stânga faţă şi peste oglinda stângă faţă, distrugându-le. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1.822,82 lei”.

Sursa: Monitorul de Suceava

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!