Suceava / Turisti din Bucuresti batuti la o pensiune din Campulung Moldovenesc

pensiune

O familie din capitala a dorit sa petreaca Pastele in Bucovina. Oamenii au ales de pe un site cunoscut de turism o pensiune. Din imaginile de pe Internet, bucurestenii erau convinsi ca vor avea un sejur de vis. Cand au ajuns la fata locului, acestia s-au plans ca li s-a dat o camera cu mucegai si infecta.

Suparati, cei din Bucuresti au cerut proprietarului banii inapoi iar acesta s-a enervat si i-a luat la bataie. Mai grav este ca, toata scena s-a petrecut sub ochii unui copil de 10 ani care si-a vazut atat tatal cat si mama, altoita de un barbat.

In drum spre Bucuresti, victimele s-au oprit la spitalul din Targu Neamt unde li s-a acordat ingrijiri medicale. Acestia au suferit leziuni la cap, maine si picioare. Cand vor ajunge acasa, acestia vor depune o reclamatie la Politie. O echipa de jurnalisti de la Antena 1 s-a deplasat la pensiune pentru a le cere un punct de vedere proprietarilor.

O batrana, care ar fi mama proprietarului i-a intampinat pe acestia zicandu-le ca de fapt nu este nicio pensiune la adresa respectiva.