Suceava | Tragedie la Horodnicul de Sus

accident Horodnic

Un grav accident rutier a avut loc ieri la Horodnicul de Sus. Un batran de 71 ani a decedat iar nepotul acestuia a suferit rani grave. Cei doi se aflau pe un moped care a fost lovit de o autoutilitara.

Accidentul a avut loc in jurul amiezii. Conducatorul mopedului a incercat sa vireze la stanga spre drumul cu comuna Hardic, moment in care a fost lovit din plin de o autoutilitara angrenata intr-o depasire. Barbatul de 71 ani, care nu avea permis de conducere pentru moped a decedat pe loc in timp ce nepotul acestuia in varsta de 12 ani a suferit o lovitura in zona capului.

„Cand am venit aici la fata locului, oamenii erau jos iar bus-ul oprit acolo. Am sunat imediat la 112 si am chemat Salvarea si Politia. Dupa mine, motoscuterul si bus-ul veneau din aceeasi directia, a vrut sa vireze stanga si a intrat in fata bus-ului. Bus-ul i-a lovit pe partea dreapta”, a povestit un martor.

Copilul de 12 ani a fost transportat initial la Spitalul din Radauti dupa care a fost transferat la Spitalul Judetean din Suceava.