Suceava | Tatal bataus, retinut de politisti

Sharing is caring!

Incidentul socant din curtea scolii din Dumbraveni nu a ramas fara urmari. Barbatul de 41 ani din comuna Veresti, care si-a insotit fiul si l-a ajutat sa-si bata un coleg a fost retinut de politisti pentru 24 ore.

Conflictul filmat de catre elevi a continuat. Baiatul batut si-a chemat in ajutor fratele mai mare. Acesta a plecat cu masina in cautarea barbatului. Luat la rost de tanarul de 21 ani, agresorul a scos un cutit. Acesta l-ar fi lovit cu dosul cutitului si pe tanar. In plus, i-ar fi avariat si masina, insa politistii trebuie sa cerceteze daca aceste fapte au avut loc.

Joi seara, cei doi frati au reclamat la postul de politie din Dumbraveni ca au fost agresati.

“Joi, in jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați direct la Postul de Poliție de la Dumbrăveni de către doi tineri în vârstă de 17 și 21 de ani cu privire la faptul că au fost victimele unei agresiuni comise de un bărbat de 41 de ani, din localitate, tatăl unui minor de 15 ani cu care elevul de 17 ani avusese un conflict. S-a stabilit situația de fapt și anume că la finalizarea orelor de curs bărbatul de 41 de ani împreună cu fiul său de 15 ani l-au așteptat pe tânărul de 17 ani pe care l-au agresat fizic motivând faptul că anterior între cei doi minori de 15 și 17 ani avusese loc un conflict. Ulterior, minorul de 17 ani, l-a sunat pe fratele său în vârstă de 21 de ani, aceștia plecând în căutarea agresorilor, i-au identificat la scurt timp însă între cei doi a intervenit un alt conflict, bărbatul de 41 de ani agresându-l pe tânărul de 21 de ani. A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, de asemenea s-a reținut și o infracțiune de distrugere întrucât bărbatul de 41 de ani a lovit vehiculul tânărului de 21 de ani. De asemenea în cursul acestei zile, materialul probator a fost completat și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice față de bărbatul de 41 de ani care se află în prezent la audieri urmând a fi dispuse măsuri procesuale, inclusiv privative de libertate în funcție de materialul probator”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

Cum s-a ajuns aici? Miercuri ar fi avut loc un conflict intre baiatul de 15 ani din comuna Veresti si colegul sau, ceva mai mare din Dumbraveni. Sifonat ar fi iesit minorul care ajuns acasa s-ar fi plans tatalui ca a fost agresat. A doua zi, acesta a venit la scoala si l-a batut pe colegul fiului sau. In plus, si-a indemnat baiatul sa-si loveasca adversarul.

Politistii au dechis un dosar penal pentru infractiunile de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere.

shares