Suceava | Tanar teribilist a incercat sa depaseasca o coloana si a provocat un accident

accident_63675200

Aseara, in jurul orei 18.33, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 din comuna Dumbrăveni, un tânăr de 21 de ani, din comuna Fîntînele, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule, fără a se asigura corespunzător.

Masina condusa de acesta a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sensul opus de un bărbat de 56 ani, din județul Arad, după care  a fost proiectat în ultimul autovehicul din coloană, la volanul careia se afla un bărbat de 30 de ani, din oraşul Salcea.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 56 de ani, a unei femei de 38 de ani din județul Arad, pasageră în autoturismul condus de acesta, a unei femei de 26 de ani și a unui minor de 16 ani, ambii din municipiul Suceava, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.

Cei trei conducători auto implicaţi în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.