Suceava | Se taie padurile in nestire. Doar ieri au fost confiscate 4 transporturi ilegale

lemne

Ieri dimineata, la ora 06.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe raza localității, autoutilitara condusă de un bărbat de 28 de ani din comuna Sucevița, care transporta material lemnos. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul de 28 de ani transporta cantitatea de 4,96 mc lemn de foc de esență fag. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 858,08 de lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

De asemenea în jurul orei 08.10 o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe raza localității, autoutilitara condusă de un bărbat de 52 de ani din comuna Satu Mare, care transporta material lemnos. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul de 52 de ani transporta cantitatea de 2,73 mc lemn de foc de esență fag. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 472,29 de lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

La ora 15.00, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru pe control pe raza comunei Sucevița, autoutilitara condusă de un localnic de 42 de ani, care transporta material lemnos. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul de 42 de ani transporta cantitatea de 4,96 mc lemn de foc de esență fag. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 858,08 de lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

De asemenea, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe raza localității vehiculul condus de un localnic de 33 de ani, care transporta material lemnos. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul de 33 de ani transporta cantitatea de 2,85 mc lemn lucru de esență rășinoase. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 570 de lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.