Suceava | S-a aflat rezultatul autopsiei barbatului gazat de jandarmerita

actiune-jandarmi-1280x720

Ioan Csapai, barbatul decedat dupa interventia brutala a jandarmilor a murit din cauza „insuficientei cardio-respiratorie acute”, conform certificatului de deces studiat de ziaristii de la stirisuceava.net.

Practic, barbatul nu a mai reusit sa respire dupa ce jandarmii l-au strans de gat, l-au apasat cu genunchii in zona plamanilor iar o jandarmerita i-a pulverizat un jet de spray paralizat de la o distanta de 10-15 centimetri.

Despre victima informatiile sunt contradictorii. Conform unor postari de pe Internet a unor cunoscuti, Ioan Csapai i-ar fi atras atentia fetei de 12 ani sa nu mai arunce gunoaie pe jos si nicidecum nu a agresat-o cu tendinte pedofilice. Aceasta l-ar fi alertat pe tatal sau ca a fost molestata iar barbatul a anuntat fortele de ordine.

Totodata, familia victimei vrea dreptate si va angaja un avocat pentru ca vinovatii mortii sa fie pedepsiti.

Impactul imaginilor surprinse de un martor a creat un val de pareri in mediul online. Daca unii sustin ca acesta trebuia sa moara, pentru ca era pedofil, altii condamna si cer pedepse maxime pentru jandarmi.

Atragem atentia ca, inainte de a emite opinii despre un anumit caz, trebuie sa avem in vedere ca orice persoana are dreptul la „prezumtia de nevinovatia”.