Suceava | Preotul baut care si-a ucis vecina in accident a primit 2 ani si 11 luni de inchisoare

george-ionut-apetrei-01

Preotul din Mitocu Dragomirnei care a lovit trei femei ce se deplasau pe marginea drumului, la data de 13 noiembrie 2018 a primit din partea magistratilor din Suceava o condamnare de 2 ani si 11 luni de inchisoare, interzicerea unor drepturi civile si plata unor daune.

Judecatori Suceava a contopit pedepsele rezultate din mai multe infractiuni iar preotului i se va scade din pedeapsa perioada petrecuta in arestul preventiv.

Accidentul a avut loc pe DJ 208, in jurul orei 19, cand 3 femei care se deplasau pe marginea drumului au fost lovite de masina condusa de preot. In loc sa opreasca si sa acorde primul ajutor victimelor, preotul a fugit de la locul accidentului.

Politistii l-au depistat dupa o ora iar in urma controlului etilotest a reiesit o valoare de 0,88 mg per litru alcool pur în aerul respirat. Una dintre femei, in varsta de 41 ani a decedat iar alta a ajuns la spital cu rani grave. O a treia victima a scapat mai usor dar a suferit un soc.

Doi baieti au ramas fara mama. Ironia sortii, femeia decedata a fost vecina cu preotul, ba chiar, cele doua familii se vizitau.