Suceava | Plan rosu de interventie in Valea Putnei dupa coliziunea dintre un microbuz si un autocamion

UPDATE: În accidentul rutier sunt implicate 12 persoane, dintre care 7 sunt evaluate medical la fața locului, conștiente. Pana la acest moment, doar 3 persoane, constiente si cooperante, au fost transportate la spital, pentru investigatii suplimentare. Celelalte, raman, deocamdata, sub observatia cadrelor medicale si paramedicale.

STIRE INITIALA: Traficul este blocat pe DN 17, intre Câmpulung Moldovenesc – Mestecăniș, în zona localității Valea Putnei, după ce un microbuz s-a răsturnat pe carosabil, în urma coliziunii cu un autocamion. Două persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Suceava a fost activat Planul roșu de intervenție. În accidentul rutier sunt implicate 12 persoane, dintre care 7 sunt evaluate medical la fața locului, conștiente.

La locul evenimentului au fost alocate 3 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *