Suceava | Pieton lovit în plin de o mașină care a trecut pe roșu

girofar-politia-tamponare-750x430

O femeie de 34 de ani din Fălticeni a ajuns la spital, după ce șoferul unui autoturism a pătruns într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit-o în plin.

Accidentul s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 09.00, în timp ce un bărbat de 36 de ani din județul Botoșani conducea un autovehicul marca Iveco pe strada Dimitrie Leonida din municipiul Fălticeni. Ajuns la intersecția cu strada Republicii, șoferul neatent a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit cu partea din dreapta față a mașinii o femeie de 34 de ani care era angajată în traversare pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde a semaforului electric destinat pietonilor. În urma impactului femeia rănită a fost transportată la spitalul din municipiul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul  „contuzie șold drept”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-a prelevat o probă de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni.