Suceava | Percheziții domiciliare la 3 persoane bănuite de trafic de droguri

La data de 10.02.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Suceava au efectuat un număr de 3 de percheziții domiciliare, pe raza județului Suceava, într-o cauză vizând comiterea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și risc constând în distribuirea de MDMA și canabis pe raza județului Suceava.

Au fost ridicate droguri și alte bunuri, care interesează ancheta.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 6 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale. După audieri și administrarea materialului probator s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 3 persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de jandarmi Suceava.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!