Suceava | Patru persoane, rănite grav în urma accidentului din Vatra Dornei. Printre victime, două adolescente de 15 și 17 ani

WhatsApp Image 2022-10-07 at 17.26.16

Ieri, în jurul orei 17:00, un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit frontal pe raza cartierului Argestru, din municipiul Vatra Dornei. În cele două mașini se aflau patru persoane, două dintre ele rămânând încarcerate.

Cele patru persoane au fost transportate de la spitalul din Vatra Dornei la Spitalul Județean cu autospeciala pentru victime multiple încadrată de paramedici și personal medical din cadrul UPU a spitalului județean. Pacienții au fost stabili pe toata durată transportului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, este vorba de un bărbat de 55 ani cu traumatism toracic important și plagă la nivelul gambei drept, care a rămas internat pe secția de chirurgie toracică. Un tânăr de 19 ani cu traumatism cranio-cerebral de nivel mediu și fractură de antebraț drept, a rămas internat în secția de neurochirurgie. O pacientă de 15 ani cu traumatism cranio-cerebral, otoragie ( sângerări la urechea dreaptă), contuzie cot stâng, a fost internată pe secția de ORL. O tânără de 17 ani cu traumatism cranio-facial și fractura la nivelul antebrațului stâng, care a rămas internată pe secția de chirurgie infantilă.