Suceava: O persoană a murit și alte trei au fost rănite în urma unui incendiu

B5D8475D-6F64-42B6-AE49-DC923F7E626F

Aseară, în Suceava, au avut loc incendii devastatoare. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite, după ce o casă din localitatea Burla a fost înghiţită de flăcări.

O femeie de 68 de ani, care se afla în locuinţă, a suferit un atac de panică, iar la scurt timp inima a încetat să-i mai bată. Medicii au încercat s-o resusciteze, dar n-au mai putut-o salva. Flăcările puternice s-au extins rapid şi la anexele gospodăreşti, dar şi la un magazin din învecinătate. În total, trei gospodării au fost afectate pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi.

Un alt incendiu a avut loc în Broşteni. Acoperişul unui magazin a fost cuprins de flăcări pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, iar o parte din acesta a căzut pe bunurile din interior. Nu au fost victime, dar pagubele materiale sunt însemnate. Incendiul ar fi pornit de la coşul de fum necurăţat.

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Crucea și cei ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei,  împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Broșteni și Borca, au intervenit în cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.