Suceava | O fetiță de 7 ani a fost rănită, după ce mașina condusă de tatăl băut a intrat într-un cap de pod

Azi, în jurul orei 00:35, un bărbat de 30 ani, din or. Siret, conducea autoturismul pe str. Ștefan Petriceicu Vodă, din localitate, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de pod.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, respectiv a unei minore de 7 ani, localnică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul de boli cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice ” și ,,Vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute și pedepsite de art. 336 alin.1 și art. 196 alin. 1 din Codul Penal, cu aplicarea art. 38alin1 din Codul Penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii Formațiunii Rutiere Siret.