Suceava | O casă din Dornești a luat foc

Astăzi, în jurul orei 3.30, a fost sesizat prin apel la 112 un incendiu în localitatea Dornești. Pompierii Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dornești, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea acestuia.


La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la etajul casei, în două camere, și la o parte din acoperișul acesteia, cu pericol de propagare la întreaga construcție. Din fericire, casa nu era locuită și nu s-au înregistrat victime.


Au ars bunurile materiale din cele două încăperi, elemente de tâmplărie și pardoseala din lemn, precum și aproximativ 20 de metri pătrați din acoperiș. S-au degradat tavanul de la parter și cel de la etaj, pe aproximativ 40 de metri pătrați, respectiv, pe 50 de metri pătrați.


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 6:00, iar restul casei de locuit și bunurile aferente au fost salvate.