Suceava | Mobilizare pentru ajutarea bărbatului care și-a pierdut soția și doi copii în accidentul de la Bacău

bacau 1

Sucevenii stabiliți în Londra au pornit o strângere de fonduri reușind să adune în mai puțin de 24 de ore aproape 10.000 de lire.

În urma cumplitului accident de duminică dimineață au murit șapte persoane, printre care o suceveancă de 34 de ani și doi copii ai ei, unul de 3 luni și altul de șapte ani. Soțul ei și un al treilea copil al familiei au fost răniți.

Primarul Ion Lungu a convocat Consiliul Local astăzi pentru acordarea unui ajutor de 25.000 lei familiei Huluță. Familia este stabilită în Anglia și venea în concediu acasă, la Suceava. Polițiștii din Bacău au declarat ieri din nou că vina accidentului aparține șoferului microbuzului care a intrat în mașina sucevenilor. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat luni că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare.  

Lăcrămioara Lucescu, inițiatoarea campaniei de strângere de fonduri: ”Haideți să ne unim și să fim alături de o familie care are nevoie de noi în aceste momente grele. Familia Huluță din județul Suceava a fost destrămată într-un accident rutier, duminică 25 Iulie, în județul Bacău. Încercând să ajungă acasă, din străinătate, la cei dragi, au întâmpinat un mare obstacol. Din accident au mai rămas în viață doar doi membri ai familiei, tatăl (Florin Huluță) și băiețelul lor (Matei) în vârstă de 3 ani. Mama (Ionela Huluță, 34ani), fetița lor (Georgiana) de doar 3 luni și băiețelul lor în vârstă de 7 ani (Darius) au decedat în urma accidentului. Familia trece printr-o mare încercare și are nevoie de ajutorul nostru. O durere de neînchipuit și o viață schimbată pentru cei rămași în urma lor, au nevoie de sprijin! Vă rog să îi menționați în rugăciunile voastre și să ajutați cu orice sumă doriți. Haideți să ne unim!”.

Sursa: obiectivdesuceava.ro

Mai multe despre accidentul de la Bacău AICI .