Suceava | Material lemnos confiscat de politisti la Vadu Moldovei

lemne-800x445

Luni seara, in jurul orei 18.30, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control  pe DN 2 din comuna Vadu Moldovei ansamblul rutier cu semiremorcă condus de  un bărbat de 30 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc care transporta  material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la efectuarea unor transporturi repetate folosind același aviz de însoțire, polițiștii au efectuat cercetări, stabilind faptul că, ansamblul rutier a efectuat transporturi atât la data de 02.06.2019, cât și la data de 03.06.2019, în baza aceluiași aviz.

Astfel, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta 48,95 m.c. cherestea de esență rășinoase și nu 45,35 m.c. conform avizului de însoțire prezentat de conducătorul auto.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a societății comerciale cu sediul în comuna Stulpicani emitente a documentelor și confiscarea materialului lemnos în valoare de 31.279 lei, ce a fost predat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.