Suceava | Mama a 6 copii ridicata de mascati pentru trafic de minori

Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe o femeie de 33 ani, din com. Ciprian Porumbescu, condamnată la pedeapsa 5 ani și 8 luni de închisoare pentru „trafic de minori”.

S-a format o echipă operativă din 2 polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia, care s-a deplasat la adresa de domiciliu, ocazie cu care a fost identificată persoana în cauză.

Totodată, polițiștii împreună cu lucrătorii din cadrul Autorității Tutelare – Primăria com. Ciprian Porumbescu, au procedat la preluarea celor șase copii minori ai condamnatei, fiind internați în regim de urgență într-un centru al DGASPC Suceava.

I s-a adus la cunoștință persoanei condamnate conținutul mandatului de arestare după care a fost  condusă la sediul Secției nr.9 Poliție Rurală  Șcheia unde s-a procedat la prezentarea şi înmânarea unui exemplar al mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de  Tribunalul Suceava.

Femeia a fost condusă de o escortă constituită din lucrători din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Șcheia la Penitenciarul Botoşani unde a fost încarcerată în vederea executării pedepsei.