Suceava / Un jurnalist din Campulung Moldovenesc a murit dupa o banala operatie la masea

dan porcutan

Dan Porcutan, un tanar de 31 ani, jurnalist sportiv la Monitorul de Cluj a murit brusc joi seara. Tanarul se externase joi dimineata din Clinica de Chirurgie Cranio-Maxilo-Facială Cluj-Napoca, după o intervenție chirurgicală la o măsea.

Spre orele amiezii, Dan Porcutan a revenit cu dureri la spital dar a fost trimis acasa de catre medici. Seara, sora acestuia a sunat la 112 dar medicii nu au reusit sa-l salveze. Apropiatii sustin ca acesta era sanatos tun fiind un practicant al ciclismului. Astazi va fi inmormantat la Campulung Moldovenesc. Ieri, mai mult de 40 biciclisti din Cluj Napoca au organizat un mars al neputintei.

„Vrem sa tragem un semnal de alarma asupra faptului ca sistemul de sanatate este cat se poate de incompetent. Am pierdut un om valoros zilele trecute, pentru ca cei din sistemul de sanatate nu au fost capabili sa se ocupe asa cum ar fi trebuit de acest om. El ar fi avut sanse foarte mari sa fie salvat daca nu era tratat pur si simplu ca un ultim om”, a spus Alexandru Patrascu, reprezentant al clubului Napoca Cycling Plus.