Suceava | Jandarmerita plasata sub control judiciar

actiune-jandarmi-1280x720

Ana Maria Florescu, jandarmerita care a pulverizat jetul de spray paralizant presupului pedofil de la Vatra Dornei a fost plasata sub control judiciar de catre procurorii Tribunalul Militar Iasi.

Femeia este acuzata de purtare abuziva si abuz in serviciu. Victima, in varsta de 55 ani a murit la Spitalul Judetean Suceava rezultatul autopsiei fiind insuficienta cardio respiratorie acuta.

Barbatul a fost extras din multimea aflata la un concert in parcul din Vatra Dornei, dupa ce un tata a sustinut ca fiica sa, in varsta de 12 ani a fost atinsa indecent de catre acesta. Pentru ca s-a impotrivit arestarii, barbatul a fost bruscat de catre jandarmi iar Ana Maria Florescu i-a pulverizat un jet de spray paralizant direct in fata, de la mica distanta. La scurt timp, omul a ramas inert si a decedat la spital.

Apropiatii acestuia au o alta versiune legata de incidentul din parc si sustin ca barbatul ar fi mustrat-o in public pe fetita de 12 ani din cauza comportamentului iar minora i-ar fi povestit tatalui ca a fost atinsa de acesta.