Suceava | Inginera din Dorna Candrenilor si-a mai ingropat doi copii

ancheta dorna candrenilor

Detalii socante reies din ancheta inceputa ieri la locuinta inginerei de 37 ani din comuna Dorna Candrenilor care a nascut acasa, in cursul zilei de vineri, si a bagat bebelusul intr-un sac menajer. Surse din cadrul anchetei sustin femeia de 37 ani si-a mai ingropat doi copii in curte. De altfel, au fost gasite ramasitele a doi fetusi pe care femeia se banuieste ca i-a nascut in 2016 si 2018.

”Au găsit două tipuri de fragmente osoase ce par a fi umane. (…) Ea spune că erau fetuşi, dar nu vii şi viabili, unul în 2016, unul în 2018. (…) Ai noştri au mers împreună cu ea în zona respectivă, ea a indicat unde şi a spus că ‘nu le-am mai făcut slujbă, că dacă nu s-au născut vii, şi i-am îngropat aici”, a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant IPJ Suceava.

Dintr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava reiese ca inginera de 37 ani, a nascut vineri acasa, neasistata medical. Copilul a fost bagat intr-un sac menajer si a murit asfixiat.

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, se mentioneaza in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

Femeia mai are acasa 3 copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Momentan, copiii au fost preluati de o matusa a tatalui.