Suceava | Incendiu la o gospodările din satul Gura Putnei. Proprietarul a ajuns la spital

WhatsApp Image 2022-03-22 at 15.47.25

UPDATE: La sosirea echipajelor ardeau acoperișul casei de locuit, adăpostul de animale(grajd și șură) și garajul corp comun, cu pericol de propagare la proprietățile învecinate.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, adăpostul de animale(grajd și șură) și garajul, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars o bucătărie de vară, confecționată din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și un autoturism. Flăcările au afectat și acoperișul unei locuințe învecinate pe o suprafață de aproximativ 5 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un incendiu a izbucnit la gospodărie din satul Gura Putnei, județul Suceava. Au luat foc adăpostul de animale, anexele gospodărești și casa de locuit.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și cei ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Putna, Gălănești, Voitinel, Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi și Bilca cu 11 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

Proprietara locuinței a suferit un atac de panică și este transportată la spital de către echipajul SMURD.

Acțiune este în dinamică.