Suceava | Incendiu într-un apartament din Gura Humorului. Șase persoane s-au autoevacuat, iar alte 13 persoane au fost scoase din bloc de pompieri

Clipe de groaza pentru locuitorii unui bloc din Gura Humorului. Incendiul a izbucnit intr-un apartament, dintr-un bloc de locuinte P+2. La fata locului au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. Flacarile puternice se manifestau intr-una dintre camerele apartamentului, cu degajari mari de fum.

În total, s-au autoevacuat 6 locatari, iar pompierii au evacuat alte 13 persoane aflate in imobil.

Dupa minute bune, incendiul a fost lichidat. Au ars materiale combustibile din interiorul camerei (mobilier, textile si altele), iar din cauza fumului si a temperaturilor ridicate s-au degradat tencuieli si zugraveli din intregul apartament, dar si de pe casa scarii blocului.

Pe timpul misiunii, pompierii militari – paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei, in varsta de 73 de ani, care a suferit o usoara intoxicatie cu fum si un atac de panica. Ulterior, femeia si-a revent si a refuzat transportul la o unitate spitaliceasca.

In momentul de fata, pompierii militari efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *