Suceava | Ieseni implicati intr-un carambol rutier

Sharing is caring!

Ieri, în jurul orelor 08.50, un bărbat de 33 ani, din com. Bîrnova, jud. Iași, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 E în afara localităţii Berchișești, având direcţia de deplasare Fălticeni către Gura Humorului, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de către un bărbat de 53 ani, din com. Bîrnova, jud. Iași, acesta fiind proiectat către înainte în autoturismul condus regulamentar de către un bărabt de 42 ani, din mun. Iași, jud. Iași, acesta fiind proiectat la rândul său înainte în autoturismul condus regulamentar de către un bărabt de 59 ani, din com. Drăgoiești, care a oprit pentru a depăși un autoturism care staționa pe marginea părții carosabile ca urmare a unor defecțiuni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din autoturismul condus de bărabtul de 42 de a ani, care a fost transportată la Spitalul mun. Fălticeni, nerămânând internată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile. Toţi cei patru conducători auto au fost conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

shares