Suceava | Furt de lemne depistat dupa un accident rutier

lemne-800x445

Un bărbat de 34 ani, din orașul Frasin, conducea ieri dupa amiaza o autoutilitara încărcată cu material lemnos pe DN 17, în interiorul localităţii Bucşoaia, având direcţia de deplasare Gura Humorului către Frasin. In momentul în care a ajuns în dreptul intersecţiei cu str. Suha, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 43 ani, din com. Iaslovăţ.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei persoane din autoutilitara condusă de bărbatul de 34 de ani. Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autoutilitara era încărcată cu cantitatea de 0,3 m3 lemn de foc de esenţă fag, fără documente de provenienţă, motiv pentru care șoferul de 34 de ani a fost sancţionat conform prevederilor Legii 171/2010, iar cantitatea de 0,3 m3 lemn de foc de esenţă fag a fost confiscată şi predată în custodie Cantonului Silvic 16 Cotu, din cadrul Ocolului Silvic Frasin.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.