Suceava | Florin Huluță, suceveanul implicat în tragicul accident din Bacău, a fost externat

florin huluta

Bărbatul a părăsit secția de Chirurgie Toracică a Spitalului Județean Suceava, unde a fost transferat în urmă cu două săptămâni. Soția și doi copii ai acestora au decedat în teribilul accident rutier petrecut pe data de 25 iulie.

După două săptămâni de spitalizare, suceveanul Florin Huluță a fost externat, acesta părăsind secția de Chirurgie Toracică a Spitalului Județean Suceava, unde a fost transferat de la Spitalul Județean Bacău. Din declarațiile cadrelor medicale care l-au îngrijit a reieșit că bărbatul nu a rămas cu sechele fizice din cumplitul accident, în schimb traumele psihologice vor fi foarte greu de depășit, medicii recomandându-i consiliere de specialitate. 

soția și doi copii ai acestora au decedat în teribilul accident rutier petrecut pe data de 25 iulie, duminică dimineață,  când pe DN 2, în localitatea Răcăciuni – Bacău, un microbuz Ford Transit, condus de un bărbat de 46 de ani, a intrat pe contrasens, lovind puternic un Mercedes înmatriculat în Marea Britanie, în care se afla o familie de suceveni (soț, soție și cei  3 copii ai lor) stabilită în Anglia, care venea în concediu acasă. În urma impactului, suceveanca de 34 de ani, precum și doi copii ai ei, unul de 3 luni și altul de șapte ani, au murit pe loc. Un alt copil al familiei, în vârstă de 3 ani, a scăpat cu viață și rănile sale nu au fost grave, conform declarațiilor medicilor. După cinci zile de spitalizare la unitatea spitalicească din Bacău, copilul a fost externat, iar tatăl, Florin Huluță, a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Sursă: obiectivdesuceava.ro