Suceava | Doi pasageri au leșinat într-un avion Wizz Air, blocat pe o pistă din cauza unor defecțiuni tehnice

WizzAir

Pasagerii unui avion operat de Wizz Air s-au plâns de rele tratamente după ce au rămas blocați într-o aeronavă, timp de o oră, pe o căldura insuportabilă și fără aer condiționat, potrivit ȘtiriSuceava.net.

Evenimentul a avut loc ieri după-amiază. Este vorba despre avionul Wizz Air care a făcut dimineață cursa Luton – Suceava și era programat să plece înapoi spre Luton. Pasagerii au fost îmbarcați, doar că aeronava nu a pornit din cauza unei defecțiuni tehnice.

Un martor a povestit pentru ȘtiriSuceava.net că membrii echipajului avionului nu le-au dat nicio explicație, au vorbit urât și au ignorat solicitările pentru deschiderea ușilor.

O persoană a leșinat la bord și a primit primul ajutor de la un pasager care avea pregătire medicală. Abia în acel moment au fost deschise ușile avionului și a fost solicitată intervenția unui echipaj medical.

Ulterior, o altă femeie a leșinat în aerogară, iar martorii au precizat că a durat mult timp până când a primit îngrijiri medicale, deoarece ușile erau închise, iar salvatorii nu aveau pe unde să intre.

După ce au fost ținuți ore în șir fără nicio explicație, pasagerilor li s-a transmis că zborul a fost reprogramat pentru azi-noapte, la ora 2:00.