Suceava | Curse anulate sau directionate din cauza cetii la Aeroportul Stefan cel Mare

aeroport suceava

Din cauza condiţiilor meteorologice dificile din ultimele doua zile, aterizarea si decolarea mai multor zboruri de pe Aeroportul “Ştefan cel Mare” Suceava a fost rerutata sau anulată. Ieri, din cauza cetii, mai multe zboruri au fost redirectionate catre aeroporturile din Sibiu, Cluj Napoca sau Bacau.

1. Zborul companiei Ryanair de la Roma către Suceava, având un număr de 100 pasageri la bord, a fost rerutat spre aeroportul din Cluj Napoca, zborul retur Suceava-Roma, cu o încarcătură de 189 pasageri fiind anulat.

2. Zborul companiei WizzAir de la Larnaca către Suceava, având un număr de 46 pasageri la bord, a fost rerutat spre aeroportul din Sibiu.

3. Zborul companiei WizzAir de la Suceava către Dortmund, cu o încarcătură de 180 pasageri a fost anulat.

4. Zborul companiei Ryanair de la Milano (Bergamo) către Suceava, având un număr de 167 pasageri la bord, a fost rerutat spre aeroportul din Cluj Napoca, zborul retur Suceava-Milano (Bergamo) cu o încărcătură de 180 pasageri fiind anulat.

5. Zborul companiei WizzAir de la Eindhoven către Suceava, având un număr de 77 pasageri la bord, a fost rerutat spre aeroportul din Bacau.

Pasagerilor curselor rerutate spre alte aeroporturi le-au fost puse la dispoziţie autocare pentru a fi transportaţi către Suceava. Pasagerilor cărora le-a fost anulat zborul de pe Aeroportul Suceava vor primi cazare şi vor fi reprogramaţi pentru zborurile urmatoare.

Astazi, cursele de la Londra si Roma au aterizat la Iasi iar cele de la Bergamo si Dublin au fost deviate la Cluj Napoca. De asemenea, zborurile Otopeni – Suceava – Otopeni, Iasi – Suceava – Torino si Dortmund – Suceava au fost anulate.